Org. nr.: 993 943 924 Kontonr.: 4230 06 57308 Vipps: #93873

Medlemsskap

Gauldal Sykleklubb benytter Norges Idrettsforbunds medlemsdatabase. Inn og utmelding må gjøres av den enkelte medlem via Min Idrett.

Velg Medlemskap og søk opp Gauldal Sykleklubb og velg denne:

MinIdrett

Huk av Sykkel og ønskede grener og trykk så på Send søknad. Når kasserer har godkjent søknaden så er medlemsskapet aktivt.

Medlemskontingent

TypePris
Enkeltmedlem over 18 år kr 400,00
Familiemedlemsskap kr 400,00

Medlemmer under 18 år må registreres som en del av et familiemedlemsskap.

Aktivitetsavgift

TypePris
Terreng/landevei 10-12 år kr 300,00
Terreng/landevei 13-16 år kr 500,00
Terreng/landevei JR kr 1 000,00
Terreng/landevei JR/SR Elite kr 2 500,00

​Alle aktive ryttere i aldersgruppen 10-18 år + junior må betale aktivitetsavgift.​ Avgiften dekker lisens, påmeldingsavgifter til aktivritt og gir rytteren rett til å søke reisestøtte. For Elite gjelder egne betingelser.

Klubbdrakt

Drakt2018 100Vi har for perioden 2018-2020 valgt Trimtex som samarbedspartner på drakter.

Utstyrsreglement:
Rytterne skal benytte konkurransedrakt, godkjent av laget og NCF.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/min-trimtex/gauldal-sykleklubb-2/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn GauldalSK i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.

emiTag tidtakerbrikke

På sykkel brukes ofte personlige emiTag brikker. Første gang du bruker brikken må du selv legge inn brikkenummeret på din profil hos EQtiming.

Antidoping

​Gauldal Sykleklubb et et sertifisert "Rent Idrettslag" og drives etter idrettens grunnverdier: Glede – Helse – Fellesskap - Ærlighet. Det er viktig for oss å markere vår motstand mot alle former for juks, inklusive doping.

AntidopingPolicy

Lisens

Kun medle​mmer av en sykkelklubb kan bestille helårslisens. Lisensen blir ikke godkjent før medlemskontingenten er betalt.

Politiattest

Om oss

Gauldal Sykleklubb ble stiftet i 1974 og holder til i Melhus, Trøndelag. Klubben har aktiviteter i grenene Terreng og Landevei. Vi har mosjonister, rekrutter og aktiver ryttere i aldersbestemte klasser (M/K 10-16), junior, senior og master.

Klubbhus

MB 300 tra MS 300 tra EVVS 300 tra UX 300 tra TT 300 tra GM 300 tra GB 300 tra R1000 300 tra