Org. nr.: 993 943 924

Grasrotandel

Vil du gi din støtte til GAULDAL SYKLEKLUBB?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i GAULDAL SYKLEKLUBB.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider
  • SMS, send Grasrotandelen 993943924 til 2020

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no

*For Multix og Instaspill gjelder annen beregning.

MB 300 tra MS 300 tra EVVS 300 tra UX 300 tra TT 300 tra GM 300 tra GB 300 tra R1000 300 tra