Skriv ut denne siden

Bioracer blir klesleverandør til Gauldal SK!

Vi i Gauldal ser frem til et samarbeid med Bioracer de neste årene. I og med at vi nå har fornyet kontraktene med våre samarbeidspartnere, passet det godt med både ny leverandør av klær og nytt design. Vi har hatt et tett samarbeid med Bioracer med å lande det nye designet av sykkelklær. Det er funnet tilbake til "retro-looken" men samtidig synes vi det er funnet et moderne og kult design.

Vi ser frem til at våre medlemmer kan bestille og ta i bruk de nye klærne, og ikke minst høre våre utøveres og medlemmers tilbakemeldinger. Vi føler oss trygge på at kvaliteten fra Bioracer er tipptopp. Samtidig har vi fått inntrykk av rask levering og tett oppfølging, noe vi synes er viktig.
 

Håper dere liker de nye klærne og det nye designet like godt som vi.

 

"Bioracer er stolte av å annonsere at vi blir samarbeidspartnere med Gauldal SK de neste 6 årene! Gauldal SK er en tradisjonsrik klubb som har vært svært synlig på både dame- og herresiden i norsk sykkel. Gauldal er en klubb vi har hatt ønske om å få med i Bioracerfamilien i lengre tid, og vi er glade for at de skal sykle med markedets raskeste tøy når sesongen endelig sparker i gang. Velkommen i #bioracerfamily Gauldal SK. 

Sammen har Gauldal SK og Bioracer utarbeidet et nytt frisk design som kommer til å bli veldig synlig både i norgescupfeltet og på trønderske landeveier de kommende årene." – Bioracer