Skriv ut denne siden

NC Rye Terrengsykkelfestival

  • Posted on:  søndag, 06 mai 2018 19:06
  • Skrevet av 

Fredag åpnet Rye Terrengsykkelfestival med tempo for 15-16, junior og senior.

Av våre ryttere var Eirin først ut. Hun kjørte inn til en god 10. plass. Klassen K junior er det 20 påmeldte med deltagere fra Sverige og Finland. 

Kristoffer og Jonas S.S var de neste ut. M 15-16 er en stor klasse med 60 påmeldte. I denne klassen er det også deltagere fra våre naboland, Sverige og Danmark. Gutta kjørte meget godt. Bra trøkk under hele tempoen. Kristoffer kom inn som nr. 33 og Jonas endte som nr. 46

 

Lørdagen var det klart for kortbane. Dagens ritt er for alle klassene. Denne gangen var det Martin som var først ut. M 13-14 er en enorm stor klasse med totalt 83 påmeldte. Martin ble hindret i starten på grunn av velt foran i feltet. Kom nesten sist ut, men han jobbet seg oppover for hver runde. Endte til slutt på en 34. plass. Meget godt kjørt.

Eirin kjørte godt også i dag. Kjørte et jevnt og godt ritt. Ble 10. plass til slutt.

Kristoffer og Jonas kjørte sterkt i dag også. Begge avanserte plassene fra i går. Sterke prestasjoner som endte med 32. plass for Kristoffer og 44. plass på Jonas.

 

Søndag var det klart for rundbaneritt. Martin M 13-14 var første Gauldalsrytter ut. Martin kjørte et veldig godt rundbaneritt i dag, helgas siste norgescupritt endte med en veldig sterk 30. plass.

Neste klasse ut var M 15-16. Kristoffer var med i velt i starten. Jonas smatt akkurat forbi på yttersiden. Kristoffer klarte å kjøre seg oppover i feltet, men mått bryte ut på andre runde på grunn av et vondt håndledd. Jonas kjørte inn til en knallgod 29. plass. Gutta kjører bedre og bedre for vært ritt.

Eirin kjørte bra fra start i dag. Halvveis ut på andre runde røk kjede, så da ble det en lang løpetur til teknisk sone. Der stod støtteapparatet (far) klar med ny kjede. Mens sykkel ble klar til bruk igjen fikk hun hvilt litt. Eirin tok siste runde som ei god treningsøkt og fullførte med stil.

Neste Norgescuphelg er 9. og 10. juni. Vi gleder oss allerede. Men først skal vi selvfølgelig stille til start på vår egen Tambarskjelvesprint 24. mai.

 

Resultater