Org. nr.: 993 943 924 Kontonr.: 4230 06 57308 Vipps: #93873

Nyheter

Norgescup 6 og 7 – Konnerud

• Posted on:  mandag, 11 juni 2018 08:53
  • Skrevet av

Denne helgen representerte Jonas Øien Skare, Martin Wahl, Jonas Stavheim Sletvold, Kristoffer Bakke og Eirin Wold Johansen Gauldal sykleklubb under NC6 og NC7 i Konnerud ved Drammen. Været har vært upåklagelig, og løypene Konnerud IL sykkel har er knall. De har det meste ei rundbaneløype skal inneholde. Den har sti og tekniskepartier, tøffe drop og hopp. Motbakker som det må jobbes i og lekne doseringer på tur ned. Tipp topp tommel opp for arrangementet.

Lørdag var det rundbane ritt. M 13-14 sykler 3 runder i deler av lang løype, denne blir totalt nesten 12 km og inneholder de fleste elementene som eliten sykler. Martin hadde uhell og var nede ute på andre runde. Han syklet seg opp 6 plasser på siste runde og endte tilslutt på en 30. plass. Jonas Ø.S. syklet teknisk veldig bra. Det så ut som han lekte seg på hopp og elementer i løypa. Han syklet inn til en fin 47. plass av 54 startende. Dette er en av de klassene med flest ryttere.

M 15-16 hadde 3 runder i lang løype, dette tilsvarer 16 km. Jonas S.S. fikk en god start og kjørte jevnt og teknisk bra hel veien. Jonas kjørte inn til 36. plass. Kristoffer var uheldig i starten og havnet sist ut fra start, men det stoppet ikke denne gutten. Han kjørte veldig sterkt og endte opp på en 29. plass av 44 startende, imponerende.

K jr. kjørte 4 runder og 21 km. Eirin startet bra, men tidlig ut på andre runde punkterte hun på bakhjulet, å måtte løpe noen kilometer til teknisk sone. Etter å ha fått nytt bakhjul prøvde hun seg på sykkelen igjen, men det gikk ikke lenge før hun måtte stå av. Dette ble litt for tøft til et slitent håndledd.

Søndag var det klart for kortbane. Ei løype på ca. 2 km sykles flere runder. Løypa har mange av elementene fra i går, men er flatere og rakere enn rundbane løypa. Denne var bygd for fart og spenning.

Først ute i dag var Eirin. Hun gjennomførte sine 3 runder meget bra og endte på en flott 9. plass.

Kristoffer og Jonas kjørte et jevnt og meget godt ritt i dag. Bra trøkk hele veien gjennom alle 4 runder. Begge avanserte passeringene fra i går. De kjørte inn til 27. og 28. plass av 41 startende.

Martin og Jonas var siste gauldalsryttere ut. Martin kjørte 3 jevne og gode runder, han kom tilslutt inn på en meget god 27. plass av 56 startende. Jonas var uheldig å ødelegge klossen under den ene skoen. Han kjørte 3 runder uten klikk på den ene foten. Tross uhellet kjørte han alle A spor. Tøft gjort. Dagens plassering ble 52.

Da er nok ei fin norgescuphelg over, og vi er på vei hjem til Trøndelag. Neste ritt er NM på Lillehammer 30. juni og 1. juli. Vi gleder oss allerede til det.

MB 300 tra MS 300 tra EVVS 300 tra  Dare BIORACER logo   GB 300 tra R1000 300 tra