Skriv ut denne siden

Klubbmesterskap

Tempo:

12. September klokken 18:00. Start og mål ved parkeringsplassen ved Trehjørningen på kvål. Løypen går langs Benna. Rittet blir arrangert samtidig som Melhusbankrittet. For de som ikke har helårslisens, gjøres påmeldingen på mail til Margit Johansen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Påmeldingsfrist er 09 September

 

Fellesstart:

18. September klokken 17:30. Start og mål ved gamle grendahuset i Buvika. Valsetvegen 138, 7350 Buvika. Løypen går som en rundløype via Buvika sentrum. Påmelding gjøres på mail til Margit Johansen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Påmeldingsfrist frem til start.

 

Terreng:

26. September klokken 18:00. Her kan alle som har sykkel delta. Vi vil bruke løypene på Tambartun, de er kjente for de fleste. Påmelding til Margit Johansen innen 26.sept. kl.14 Tlf: 926 29 034 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (Navn og klasser/fødselsår).

 

Håper mange av våre medlemmer møter opp enten som utøver elller som publikum