Org. nr.: 993 943 924 Kontonr.: 4230 06 57308 Vipps: #93873
Logg inn

Logg inn

Nyheter

Belgia - vår 2019

Kortrijk

Egentlig vet jeg ikke helt hvordan jeg skal starte å skrive. Jeg skriver med «mine øyne» og ønsker at alle som har interesse for sykling, spesielt Gauldal Sykleklubb, enten som supporter på en eller annen måte, sponsor, familie, venner eller andre skal ha glede av å vite hva disse ukene har inneholdt, hvordan dagene er blitt brukt, hvilke erfaringer man gjør seg, hva man kan lære på samling, denne gang i Belgia.

Før jeg ankom, lørdag 13.4.var det allerede mange som hadde kommet, flere som allerede var i gang med trening og konkurranser, flere som hadde ordnet slik at jeg kunne bare komme. Ikke minst funnet en ok plass for mange voksne og ryttere, gjort avtaler, bestilt, regnet ut priser for hver enkelt utifra lengde på opphold. Sjekket at rittene som skulle sykles var i nærheten, slik at de fleste rittene kunne man faktisk sykle til, kjørt nedover 2 biler, som man hadde ordnet sykkelstativ på, som kunne brukes til ritt og handling.Må bare si at jeg er imponert, når en reiser med en stor gruppe, mange sykler, verktøy, hjul, pumper, klær, OG sykler som skal vaskes og tørkes, kjøkken som skal fungere for nesten 20 personer, kopper som skal vaskes, mat som skal handles og lagres, og alt dette UTEN at noen skal bli syke.

9E489C29

Rytterne bodde i et «hus» på toppen av en restaurant (eier Curd hadde vært kokk hos Quickstep, en positiv mann som sa «ja», nesten uten å vite hva han sa ja til ), vi voksne bodde i nabohuset, fordelt på 3 soverom. Ungdommene hadde tørrmat, frukt og drikke selv, mens fellesmåltider alltid var i «voksenhuset». Ved frokosten kom man med ønsker for innkjøp, middag og ellers om det var info.om et eller annet. Trening startet stort sett kl.10, med enkelte justeringer etter hva hver enkelt hadde på sin plan, eller etter hvordan kroppen føltes. Lunsj ordnet hver enkelt selv, enten med niste, tørrmat i huset eller en tur til bakeren. Middag, de aller fleste dagene, ble ordnet felles til kl.18. På menyen mens jeg var på samling: kyllinggryte, fiskesuppe, taco, restemat, salat og godt brød mm. På rittdagene var det ikke alltid alle var samlet, men egentlig tror jeg de fleste syns det var godt å komme «hjem» til middag. Hver dag startet med felles frokost kl.8.30. Havregrøt til ca.16 personer, etter fast oppskrift med kokosolje og banan.

3145F743

Mari og Tina var innkjøpssjefer, og merk dere at en norsk 20 kroning passer for å få handlevogn i Belgia (Mari) Vanlig mat holder, både økonomisk, helsemessig og i forhold til form og prestasjon. Den siste dagen av samlingen var omtrent alle ryttere i aksjon med ulike ritt, dagen med gode prestasjoner både for gutter, herrer og damer. 3,plass, 2.plass (med seier i mange bakkespurter og mange premiekonvolutter) og jentene startet i guttefelt, alle med sterke prestasjoner. Tidligere i samlingen var Anne Dorthe i Nederland og representerte Norge og Gauldal i landslagstrøya, Ida debuterte i et ritt som eneste jente i et felt på ca.100 gutter, Odin, Bjørn Helge, Elias, Thomas, Thomas, Erik og Håkon var i aksjon på en meget positiv måte i flere av Kermiss-rittene. Etter at Odin dro hjem fikk vi en ny trønder inn i huset med god kjennskap til Belgiske sykkelritt, Anders Oddli. Kunsten er å glede seg over gode prestasjoner, glede seg med hverandre, oppmuntre og lære av hverandre, ikke alle lykkes alltid, uhell, tunge dager, skader, velt og andre ting spiller inn. I en gruppe er alle like viktige, takk for mange gode historier og latter. Etter en laang dopingkontroll på Erik, ble det en nydelig middag hos Curd for hele gjengene den siste kvelden.

I forhold til vær ble de siste dagene i Belgia tilbrakt i godt over 20 grader +, det siste rittet i omtrent 30. Ved ankomst var det behov for ullklær, skotrekk, hansker og «langt». Denne gangen var det snø på «mitt» første ritt og omtrent bikini på det siste.

Detaljer jeg husker; Erik sin skrue for å feste nummerskiltet bak, Stravarutene til Thomas, Bjørn Helges slange som lå ved min sykkel, Thomas S.som tok med ei gammel kjærring på trening, Joar sine gode kaker på morgenen, Tangviks sine artige historier, Dag Eriks watttrening, fine diskusjoner på kveldene, de fine gåturen til byen for å kjøpe is Euro, lisens, rene flasker, koking av bestikk, Tinas vasking, Maris 20 kroninger og ALLEs gode, positive humør.

Må bare si at jeg er imponert over guttene og jentene og deres foreldre. Alle viktige på hver sin måte. Det å være sammen så tett over en lang periode krever tilpasninger, respekt, ryddighet og ansvar. Jeg ønsker ALLE lykke til med sesongen. TAKK for at jeg fikk lov til å være sammen med dere, takk for en flott påske.

TAKK til sponsorer og andre som gjør dette mulig.

78020FDB

MB 300 tra MS 300 tra EVVS 300 tra UX 300 tra TT 300 tra GM 300 tra GB 300 tra R1000 300 tra